LAZAC STEAK

Laktató vadlazac filék ropogós panírban. A lazac egykor a luxus szimbóluma volt, ezért nagyon örülünk, hogy napjainkban egyre gyakrabban megjelenik a magyar emberek asztalán.

ÉRTÉKELÉS (5)
Értékeld ezt a terméket
kb. 8 perc.
Kiszerelés 200 g
265
kcal

100g-ra jutó

LAZAC STEAK

ÖSSZETEVŐK

  • LAZACfilé 59% (Rögtön a kihalászás után a tengeren fagyasztva, MSC tanúsítvánnyal rendelkező fenntartható halászatból)
  • panírmorzsa 20% (BÚZAliszt, ÉLESZTŐ, só, cukor, fűszerek (paprika, kurkuma), napraforgóolaj)
  • napraforgóolaj
  • BÚZALISZT
  • ivóvíz
  • burgonyakeményítő (kémiailag nem módosított)
  • étkezési só (csomósodástgátló nélkül)

VÁSÁROLJON ONLINE

TÁPÉRTÉK / 100G TERMÉK

Energia: 1114 kJ / 266 kcal
Zsír: 13,2 g
- ebből telített zsírsavak: 1,9 g
Szénhidrát: 12,1 g
- ebből cukrok: 0,3 g
Fehérje: 15,1 g
Só: 0,89 g

Gyorsfagyasztott termék

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI

  • * * : (-6°C) 4 nap
  • * * * : (-12°C) 3 hét
  • * * * * : (-18°C) a csomagoláson jelzett hónap végéig

100% TERMÉSZETES ÍZ

Nem használunk adalékanyagokat!

A FRoSTA-nál a természetességre öszpontosítunk. Kiiktattuk termékeinkből az ízfokozókat, színezékeket, aromákat. Ahhoz, hogy ételeink tökéletes ízűek legyenek, nincsen szükség "E" betűs hozzávalókra. Helyettük valódi tejszínt és sajtot, házi tésztát, friss fűszernövényeket használunk.

Ezeknek köszönhetően a FRoSTA termékei, melyek az asztalodra kerülnek, a csak természetes összetevőknek köszönhetően oly ízletesek. A csomagolás "átlátható", vagyis minden összetevőt megtalálsz a dobozon.
Mi nem rejtünk el semmit!

A FRoSTA termékek csomagolásán nem olvasható olyan általános felirat, hogy "ételízesítők". Mi konkrétan megmondjuk, hogy mi van a termékben, pl. "bors" vagy "petrezselyem".
100% természetes íz! Ehhez tartjuk magunkat!

ELKÉSZÍTÉS

Serpenyőben:

Forrósítson fel 5 kanál olajat. A fagyasztott lazac szeleteket közepes hőfokon időnként átforgatva 8 percig süsse.

Sütőben:

Melegítse elő a sütőt 230 °C-ra. A fagyasztott lazac szeleteket helyezze a tepsibe. Körülbelül 15 percig süsse (légkeverés esetén kb. 12 percig).

 

A már felengedett terméket tilos újra lefagyasztani!

ALLERGÉNEK

  • Glutén
  • Hal