Receptek

Hal tésztabundában krumplipürével és spárgával.

kiszerelés: 2
Elkészítés
Összetevők
1
doboz FRoSTA Hal tésztabundában
300 g
krumpli
150 g
tengeri spárga (sziksófű)
1
evőkanál reszelt torma
2
evőkanál vaj
1
evőkanál tejföl
1
fej fokhagyma
só, bors
  1. Hámozd és mosd meg a krumplikat, majd sós, hideg vízbe belehelyezve főzd őket puhára.
  2. Mikor még meleg a krumpli, add hozzá a vajat, a reszelt tormát és turmixold püréállagúvá.
  3. Süsd meg a tésztabundás halakat a dobozon található utasítás szerint.
  4. Mosd meg a spárgát. Olvaszd fel a vajat a serpenyőben és add hozzá a felaprított fokhagymát. Keverd bele a spárgát, majd párold puhára.
  5. Szervírozd a krumplipürét, a halszeleteket és a spárgát együtt.
0 Hozzászólások

Hozzászólás elküldése


Az e-mail-címe nem kerül nyilvánosságra. Kérjük, töltse ki az összes kötelező mezőt (*).

Tudomásul vettem az adatvédelmi irányelveket. Egyetértek azzal, hogy adataimat a velem való kapcsolatfelvétel és a lekérdezések céljából tárolják.