SHAKSHUKA ZÖLDSÉGEKKEL ÉS PARADICSOMSZÓSSZAL

  • 1 zacskó FRoSTA Toszkána zöldségkeverék
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 700 ml paradicsompüré
  • só, bors ízlés szerint
  • csipetnyi cukor
  • csipetnyi pirospaprika
  • 4 tojás
  • petrezselyem levél
  • vékony bagette rudacskák tálaláshoz

 

  1. Forrósítsd fel az olívaolajat a serpenyőben, helyezd bele a zöldségkeveréket és közepes hőmérsékleten 8 perc alatt készítsd el.

  2. Öntsd rá a paradicsompürét és jól keverd össze majd fűszerezd ízlés szerint (só, bors, cukor, pirospaprika/chili)

  3. Csinálj kisebb mélyedéseket a szószos ételben, majd üsd bele a tojást és melegítsd az ételt míg a a tojás fehérje része is átsül.
SHAKSHUKA ZÖLDSÉGEKKEL ÉS PARADICSOMSZÓSSZAL