Hal tésztabundában krumplipürével és spárgával recept

  • 1 doboz FRoSTA Hal tésztabundában
  • 300 g krumpli
  • 150 g tengeri spárga (sziksófű)
  • 1 evőkanál reszelt torma
  • 2 evőkanál vaj
  • 1 evőkanál tejföl
  • 1 fej fokhagyma
  • só, bors
  1. Hámozd és mosd meg a krumplikat, majd sós, hideg vízbe belehelyezve, főzd puhára.

  2. Mikor még meleg a krumpli, add hozzá a vajat, a reszelt tormát és turmixold püré állagúvá.

  3. Süsd meg a tésztabundás halakat a dobozon található utasítás szerint.

  4. Mosd meg a spárgát. Olvaszd fel a vajat a serpenyőben és add hozzá a felaprított fokhagymát. Keverd bele a spárgát majd párold puhára.

  5. Szervírozd a krumplipürét, a halszeleteket és a spárgát együtt.
HAL TÉSZTABUNDÁBAN KRUMPLIPÜRÉVEL ÉS SPÁRGÁVAL