HONNAN SZÁRMAZNAK AZ ÉTELEINKBEN TALÁLHATÓ HALAK?

Szeretjük nem csak az étvágyat, hanem a kíváncsiságot is kielégíteni. Éppen ezért szívesen megmutatjuk, hogy honnan érkeznek a FRoSTA termékek halai.

ELLENŐRIZZE A SZÁRMAZÁSI HELYET!

Tudta, hogy termékeink előállításához közel 200 alapanyagot használunk, melyek 35 országból származnak? A csomagolásainkon feltüntetett összetevőknél megtalálja minden egyes tétel részletes adatait.

BESZÁLLÍTÓINK

A legkiválóbb minőséget nem lehetne elérni megbízható beszállítók nélkül. Többéves kapcsolat köt bennünket össze. Az együttműködés, rendszeres ellenőrzés és a kölcsönös bizalom eredménye. Így nyugodtan nyilvánosságra hozhatjuk az összetevők származását.

TITKOK NÉLKÜL – AZ ELSŐ SZEMEKTŐL

Termékeink alapanyagainak leírásában feltüntetjük a legapróbb részleteket is, amelyeknek befolyásuk lehet a végtermék minőségére. Kiemelt figyelmet fordítunk az előállítás minden szakaszára, a magvak elvetésétől kezdve a feldolgozáson keresztül, és az elkészült termékek megfelelőségének ellenőrzésén át a beszállítók rendszeres auditálásáig. A beszállítóinknál megtalálható magas színvonal segít a széndioxid-kibocsátás korlátozásában is.

HALAK ÉS A TENGER GYÜMÖLCSEI

A felügyeletünk mellett termesztett zöldségeinkkel ellentétben a halak természetes, teljesen ellenőrizetlen környezetben élnek. Kiemelt fontosságú számunkra az ezeken az érintetlen területeken élő halállomány védelme.

MI AZ AZ MSC?

Az MSC program világszinten a vezető és a leginkább elismert halászati minősítő rendszerek közé tartozik. A halászat és a teljes beszállítási láncolat osztályozásán alapul a fenntartható halászat sztenderdjei felőli megközelítésben. Érdemes tudni, hogy elemzés alá veszik a halászat befolyását a tengeri ökoszisztéma struktúrájának, termelékenységének, funkciójának és biodiverzitásának fenntartásában. Röviden összefoglalva az MSC program a tengerek és óceánok erőforrásairól való gondoskodást jelenti!

Az MSC minősítési rendszerét tudósokkal, halászokkal és ökológiai szervezetekkel egyetértésben dolgozták ki és világszerte egyformán vonatkoznak mindenkire. A meggondolt és fenntartható halászatra való figyelemnek globális kiterjedésűnek kell lennie!

 Ne feledje, hogy az MSC kék védjegyével ellátott termékeket választva a halállomány védelméhez járul hozzá.

FELELŐS HALÁSZAT

A FRoSTA Lengyelországban elsőként használt a termékeiben az MSC szervezet által minősített, fenntartható halászati területről származó halakat.

 Büszke lehet arra, hogy ha az MSC kék védjegyével ellátott halakat és tenger gyümölcseit választja, hozzájárul a tengerek és óceánok ökoszisztémájának fenntartásához, illetve részt vesz a jövő halállományának megőrzésében.

KIHALÁSZÁS UTÁN AZONNAL EGYENKÉNT LEFAGYASZTVA

Ami a minőséget illeti, szeretünk az árral szemben úszni. Míg mások kompromisszumot kötnek, mi még feljebb tesszük a lécet.  Tudta, hogy az Arany halrudak vagy akár a Tepsis halfilé termékeinkben található halakat rögtön a kifogásuk után még a tengeren lefagyasztják?