LEGJOBB MINŐSÉGŰ ÖSSZETEVŐK

Ügyelünk alapanyagaink minőségére, gondoskodunk kinyerésük fenntartható, környezetbarát folyamatáról. Hatása? Termékeink a legapróbb részleteikben is tökéletesek.

ÉLELMISZER-ADALÉKANYAGOK NÉLKÜL

A 100% természetes íz üzletpolitikánk nemcsak a végterméket érinti, hanem már az összetevők kiválasztásánál is érvényesül.
Nem szabad adalékanyagokat tartalmazni a beszállítóktól rendelt alapanyagoknak sem. Se ízfokozót, se színezéket, se aromát.
Beszállítóink tudatában vannak magas elvárásainknak, melyeknek betartását szigorúan vesszük.
Például csak csomósodástgátló anyag nélküli sót, illetve csak és kizárólag színezék nélküli vajat és kémiailag nem módosított keményítőt használunk.
A törvény nem követeli meg a sóban levő csomósodást gátló jelenlétének feltüntetését, mivel azok nem töltenek be technológiai funkciót a végtermékben - mi azonban szeretnénk igazán következetesek lenni, így azok használatát is nélkülözzük. Ehhez természetesen a velünk együttműködő sóbeszállító cégeknek is először meg kellett ismerni a filozófiánkat.

 

 

 

 

 

HONNAN SZÁRMAZNAK AZ ÉTELEINKBEN TALÁLHATÓ HALAK?

Szeretjük nem csak az étvágyat, hanem a kíváncsiságot is kielégíteni. Éppen ezért szívesen megmutatjuk, hogy honnan érkeznek a FRoSTA termékek halai.

ELLENŐRIZZE A SZÁRMAZÁSI HELYET!

Tudta, hogy termékeink előállításához közel 200 alapanyagot használunk, melyek 35 országból származnak? A csomagolásainkon feltüntetett összetevőknél megtalálja minden egyes tétel részletes adatait.

 

 

BESZÁLLÍTÓINK

A legkiválóbb minőséget nem lehetne elérni megbízható beszállítók nélkül. Többéves kapcsolat köt bennünket össze. Az együttműködés, rendszeres ellenőrzés és a kölcsönös bizalom eredménye. Így nyugodtan nyilvánosságra hozhatjuk az összetevők származását.

TITKOK NÉLKÜL – AZ ELSŐ SZEMEKTŐL

Termékeink alapanyagainak leírásában feltüntetjük a legapróbb részleteket is, amelyeknek befolyásuk lehet a végtermék minőségére. Kiemelt figyelmet fordítunk az előállítás minden szakaszára, a magvak elvetésétől kezdve a feldolgozáson keresztül, és az elkészült termékek megfelelőségének ellenőrzésén át a beszállítók rendszeres auditálásáig. A beszállítóinknál megtalálható magas színvonal segít a széndioxid-kibocsátás korlátozásában is.

HALAK ÉS A TENGER GYÜMÖLCSEI

A felügyeletünk mellett termesztett zöldségeinkkel ellentétben a halak természetes, teljesen ellenőrizetlen környezetben élnek. Kiemelt fontosságú számunkra az ezeken az érintetlen területeken élő halállomány védelme.

MI AZ AZ MSC?

Az MSC program világszinten a vezető és a leginkább elismert halászati minősítő rendszerek közé tartozik. A halászat és a teljes beszállítási láncolat osztályozásán alapul a fenntartható halászat sztenderdjei felőli megközelítésben. Érdemes tudni, hogy elemzés alá veszik a halászat befolyását a tengeri ökoszisztéma struktúrájának, termelékenységének, funkciójának és biodiverzitásának fenntartásában. Röviden összefoglalva az MSC program a tengerek és óceánok erőforrásairól való gondoskodást jelenti!

Az MSC minősítési rendszerét tudósokkal, halászokkal és ökológiai szervezetekkel egyetértésben dolgozták ki és világszerte egyformán vonatkoznak mindenkire. A meggondolt és fenntartható halászatra való figyelemnek globális kiterjedésűnek kell lennie!

Ne feledje, hogy az MSC kék védjegyével ellátott termékeket választva a halállomány védelméhez járul hozzá.

FELELŐS HALÁSZAT

A FRoSTA Lengyelországban elsőként használt a termékeiben az MSC szervezet által minősített, fenntartható halászati területről származó halakat.

 

Büszke lehet arra, hogy ha az MSC kék védjegyével ellátott halakat és tenger gyümölcseit választja, hozzájárul a tengerek és óceánok ökoszisztémájának fenntartásához, illetve részt vesz a jövő halállományának megőrzésében.

KIHALÁSZÁS UTÁN AZONNAL EGYENKÉNT LEFAGYASZTVA

Ami a minőséget illeti, szeretünk az árral szemben úszni.

Míg mások kompromisszumot kötnek, mi még feljebb tesszük a lécet. 

Tudta, hogy az Arany halrudak vagy akár a Tepsis halfilé termékeinkben található halakat rögtön a kifogásuk után még a tengeren lefagyasztják?